Dezinsecția reprezintă procedeul de distrugere cu ajutorul unor substanțe insecticide a insectelor dăunătoare si parazite (transmițătoare de boli ). La efectuarea serviciului de dezinsecție se vor utiliza cele mai bune produse de pe piață, insecticide cu spectru larg de acțiune, de asemenea aparatele utilizate pentru pulverizarea substanțelor sunt de ultima generație ajutând astfel la o mai buna acțiune a insecticidelor. Serviciul de dezinsecție se va efectua in baza unei planificări, dar repetarea operațiunilor se va efectua ori de cate ori este nevoie si pana la eradicarea tuturor dăunătorilor(țânțari, muște, ploșnițe, molii, viespi,gândaci de orice fel).

Operațiunea de dezinsecție poate fi efectuată în orice fel de spațiu, de la apartamente până la hale, depozite, grajduri etc. În funcție de spațiul ce urmează să fie tratat se va alege metoda de dezinsecție precum si substanțele ce urmează să fie utilizate. După primul tratament rezultatele vor fi următoarele(în funcție de spațiul tratat) : insectele dispar sau ajung să fie adunate cu fărașul, dacă vorbim despre spații puternic infestate atunci acestea mai apar și mor la scurt timp sau pleacă amețite fără să mai intre în spațiul tratat. După efectuarea celui de-al doilea tratament insectele dispar aproape cu desăvârșire, (doar în spațiile unde se cresc animale sau unde sunt depozitate resturi de hrana, dăunătorii insecte mai apar destul de rar dar fără a produce disconfort datorită acțiunii insecticidului ).
Repetarea operațiunilor de dezinsecție pentru agenții economici trebuie să se facă conform Ordinul M.S. nr. 536/1997 ori de câte ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de 90 de zile. De repetarea operațiunilor conform legii precum și de documentele necesare în cazul controalelor ne vom ocupa în totalitate noi…

Dumneavoastră puteți sta relaxat

 

D.D.D BORZA

Turda, str.Libertatii, nr.9/38, jud.Cluj,

Contact:

0264313943(Birou)
0761614417( Borza Daniela, contabilitate)
0726235850 (Ing. Borza Gavrila,-  pers. juridice)
0761614493 (Borza Gelu-  persoane fizice)

Ultimele cautari

::