Depozitarea cerealelor poate deveni o adevărată provocare pentru agricultori atunci când vine vorba despre dăunători. Cei mai frecvenţi dăunători de depozit sunt reprezentaţi de insecte, majoritatea speciilor făcând parte din grupul coleopterelor, şi anume: gărgăriţa grâului (Sitophilus granarius), gărgăriţa orezului (Sitophilus oryzae), gândacul din Surinam (Oryzaephilus surinamensis), gândacul mauritan (Teneb). Dintre lepidoptere, cele mai cunoscute sunt: molia cerealelor (Sitrotoga cerealella), molia grâului (Nemapogon granellus) sau molia fructelor uscate (Plodia interpunctella). Este deja arhicunoscut faptul că, pe lângă insecte, cei mai de temut dăunători ai cerealelor sunt rozătoarele, care pot să producă adevărate pagube pentru agricultori.

 

Pentru prevenirea apariției acestor dăunători pot fi luate diferite măsuri preventive și curative, dar se știe deja că până și în cele mai bine pregătite depozite, apariția dăunătorilor este inevitabilă. De aceea noi venim în ajutorul dumneavoastră cu serviciul de gazare a cerealelor, considerat în trecut și în prezent cea mai eficientă metodă de eradicare a diferitelor tipuri de dăunători din depozitele de cereale.

Operațiunea de gazare a cerealelor este una destul de periculoasă care poate cu ușurință să pună în pericol viața dumneavoastră dar a angajaților dumneavoastră, de aceea, se efectuează doar personal calificat(autorizat), pregătit să intervină în orice fel de situație.
Pentru prestarea acestor servicii beneficiem de aparatură de ultimă generație și de personal calificat. Substanța utilizată: Fosfura de Aluminiu 57%.

 

D.D.D BORZA

Turda, str.Libertatii, nr.9/38, jud.Cluj,

Contact:

0264313943(Birou)
0761614417( Borza Daniela, contabilitate)
0726235850 (Ing. Borza Gavrila,-  pers. juridice)
0761614493 (Borza Gelu-  persoane fizice)

Ultimele cautari

::