Tratamente fitosanitare

Tratamentele fitosanitare, au in vedere sănătatea plantelor, fie că este vorba despre pomi fructiferi, viță de vie, arbuști, pomi ornamentali sau flori, noi vă putem ajuta să obțineți ceea ce vă doriți de la grădina dumneavoastră.
 

Tratamentele fitosanitare sunt absolut necesare pentru ca grădina dumneavoastră să arate așa cum v-ați dori, noi putem să vă facem un program personalizat, în funcție de așteptările dumneavoastră, de plantele ce urmează să fie tratate dar și dăunătorii sau bolile de care suferă plantele dumneavoastră. În orice situație, este mai bine să prevenim decât să tratăm, de aceea, noi vă stăm la dispoziție cu aparatură de ultimă generație pentru tratarea plantelor dar și pentru erbicidarea terenurilor sau a spațiilor unde această operațiune este necesară.

Produsele pe care le utilizăm, sunt cele mai bune de pe piață(aprobate de Ministerul Agriculturii), le vom utiliza asupra plantelor abia după ce vă vom explica exact care este efectul acestora. Rezultatele le veți vedea și suntem siguri că veți fi încântați de ele!

 

D.D.D BORZA

Turda, str.Libertatii, nr.9/38, jud.Cluj,

Contact:

0264313943(Birou)
0761614417( Borza Daniela, contabilitate)
0726235850 (Ing. Borza Gavrila,-  pers. juridice)
0761614493 (Borza Gelu-  persoane fizice)

Ultimele cautari

::